Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lagerudskrifter - forslag til forbedringer

0
1) Ved udskrift af finanslagerværdi mangler jeg, at man kan vælge lokation

- det vil være en stor hjælp, at kunne se, hvad lagerværdien er pr. lokation, idet vi har varerne liggende på 2 fysiske lagre.

 

2) Når man printer lageroptælling, mangler der en sum (samlet antal varer på lager)
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Lars,

Mange tak for dit forslag. :-)

Årsagen til at du ikke blot bruger en lageroptælling ift. lokation, er det pga. du ikke får kostprisen med, det ville nemlig give et problem ift. lokation, da du så ville få forskellige kostpriser afhængig af lokation, hvilket ville være et problem.

Eller er det pga. du ikke kan vælge pr. dato under lageroptælling?

Ift. en samlet sum, der kan du evt. lade være med at fordele pr. lokation, så kan du se den samlede sum af vare, er nemlig lidt bange for at det vil "ødelægge" listen fordelt pr. lokation, hvis der kommer en ekstra linje ind med summen af de vare der er.

Ser frem til at høre fra dig igen. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)