Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Beløbsgrænser godkendelsesflow

0
Hej

Det ville være hensigtsmæssigt at kunne vælge at alle fakturaer under et vist beløb ikke skal godkendes. Det nuværende setup er en smule omfattende, da alle fakturaer, store som små skal godkendes hvis der vælges at have godkender på.

Med venlig hilsen

Sarah Brylle Breiner
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Sarah,

Mange tak for dit forslag. :-)

Vores godkendelsesflow er endnu ikke så avanceret som mange af de partnere man kan bruge ift. en integration, så hvis du søger noget udvidet ville jeg klart også tage et kig på dem.

Ift. at få det implementeret her, så afventer jeg nu, for at se hvor meget opbakning det får, og dermed hvor højt vi kan prioritere det. :-)

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)