Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Bilag på kreditorsaldoliste (bogført fra lager)

+2
Hej,

Digitale bilag, der er bogført via Lager > Vareleverandørfaktura, er af en eller anden årsag ikke til rådighed på Kreditorsaldolisten. Man kan se alle andre bogførte bilag på oversigten, når de er bogført via en alm. kladde i Regnskab.

For at se de bogførte fakturaer, er man nødt til at gå på leverandøren via Regnskab, hvor bilagene er påført hver postering.

 

Med venlig hilsen Christina
i Forslag » Bilagshåndtering af (250 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Christina,

Det er korrekt at vareleverandørfakturaens bilag ikke vises på kreditorlisten, så hvis du vil se bilaget skal du under posteringer på leverandøren eller under lager - arkiv og finde vareleverandørfakturaen. Den viser dog heller ikke almindelige leverandørfakturaer.

Den viser altså kun leverandørfakturaer og vareleverandørfakturaer med indscannede bilag, går udfra det er det samme i dit tilfælde?

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
opdateret af 🔒