Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Forbedring af oplistede samarbejdspartnere

0
Hej Economic

Har talt med Jakob i chat hos jer. Jeg mangler to felter i ordre, hvor jeg kan indsætte ejendomsmægler kæder ud fra en liste som under reference/kontaktpersoner.

Hvor man simpelthen kan smide ejendomsmægleren ind som kontaktperson, på en liste og vælge de får en kopi af ordren.

og et felt mere til samarbejdspartneren som laver elrapport på ejendommen for kunden.

Vi har nye kunder hver gang, så søger en løsning hvor jeg ikke manuelt skal skrive ejendomsmægler og samarbejdspartner/el-installatør hver gang i tekst 1 og tekst 2.

 

Vh Alexander
i Forslag » Kunder af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Alexander,

Mange tak for dit forslag. :-)

Det er et fint forslag, men er dog bange for at det er til et meget begrænset segment, og derfor ikke opnår så stor opbakning, men jeg vil afvente og se.

Det du evt. kan gøre, er at oprette en kundegruppe for hver ejendomsmæglerkæde, som har en speciel skabelonsamling hvor der står disse navne og oplysninger fast i tekst 1 og 2, så du ikke behøver ikke skrive det ind hver gang. Det er dog lidt svært ift. modtage en mail kopi, der skal man nok indtaste det manuelt, eller tilføje en kontaktperson som i gør nu.

Jeg håber det kan hjælpe og afventer for nu for at se hvor stor opbakning forslaget får. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)