Informizely customer feedback surveys

Tilvalg af e-mails til faktura modtagere

+1
Når jeg skal sende en faktura, kan jeg ikke simpelt tilføje flere modtagere uden at skulle åbne endnu et vindue og så kopiere e-mail adresser fra kunde data og overføre til faktura modtagere. En pull-down meny med alle aktive e-mails for kunden har gennem flere år været et stort ønske.
i Forslag » Salg af (270 points)

1 Svar

Hej Kim,

Mange tak for dit forslag. :-)

Det er jeg helt enig i. Jeg vil derfor lade opslaget ligge og håbe det kan få stor opbakning.

En alternativ måde at omgå det, kan være ved brug af attention og deres ref, der kan du have fast attention på kunden som er deres fakturamail, og som kontaktperson har du oprettet alle de alternative mailadresser der skal være, også kan du tilføje en kontaktperson på fakturaen, hvor du under igangværende faktura kan se hvilken mail de forskellige kontaktpersoner har, også vælge den der giver mening, og sende fakturaen, så skulle både attention (faktura mail) og anden mail (kontaktperson deres ref) få mailen. På den måde kan du få 2 mail adresser på, uden at bruge et dokument ved siden af.

Igen, mange tak for dit indlæg. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)