Ændre informationer på fanen SALG-kunder

+1
Vi har mange offentlige kunder - som kendetegner sig ved at have et EAN-nummer pr afdeling. Det gør det tungt, at finde det rigtige kunde-nummer/EAN-nummer når der skal faktureres. Vi vil derfor foreslå at det bliver muligt at ændre de kolonner som er på fanen SALG- kunder.

For at få plads til eks EAN-nummer skal det nok samtidig være muligt at gøre nogle felter kortere eller fjerne et felt - eller måske bliver teksten bare mindre så det kan være på skærmen.
i Forslag » Salg af (130 points)
lukket af

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Jeg ved at mange ønsker brugerdefinerede kolonner eller ændringer ift. hvad der bliver vist nu, og vi ønsker derfor også at kunne håndtere dette.

Det er dog et noget større projekt der vil kræve en del at implementere, men jeg syntes stadig forslaget er rigtig godt.

Jeg har derfor knyttet dette forslag sammen med et andet, der bliver lagt under nogle større projekter, som vi kan prøve at få lagt ind i den løbende udviklingsplan.

Jo flere stemmer og forslag vi får med dette, jo større er muligheden for at vi kan få det med, så derfor er det rigtig godt du skriver. Jeg håber opslaget her, samt andre lign. får større opbakning, så vi kan få det prioriteret højt ift. udviklingen.

Derudover vil jeg nævne at du kan søge under salg - kunder på EAN nr., som avanceret søgning oppe til højre. På den måde kan du finde den rigtige kunde udfra EAN nr. :-)

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11.2k points)