Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Momsopgørelser og angivelse i udlandet

+2
Da vi som virksomhed bogføre i forskellige afdelinger alt efter hvilken webside salget er kommet på samt at vi nu også skal angive moms i udlandet (UK, Norge og Sverige)v pga nye regler i landende vil det give mening at opsætningen i Economic ikke var så simplificeret men at den kunne tilrettes nemmere momskoderne i de forskellige lande, da UK eksempelvis har 20% moms, samt at der kunne laves momsopgørelser på hver enkelte afdeling.
i Forslag » Moms af (230 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Jeg vil åbent indrømme at til e-conomic ikke er opbygget med hensigt på at håndtere moms i udland og flere dimensioner på denne front, desværre.

Der er allerede andre systemer på markedet der er beregnet til bedre at kunne håndtere dette, og ville for nogle give bedre mening at bruge.

Hvis det skulle ændres i e-conomic, så vil det kræve en hel del ændringer i e-conomic, som umiddelbart ikke er noget vi ønsker.

Jeg mener derfor ikke det er noget vi kommer til at ændre, men har du en smart løsning på hvordan man evt. ville kunne ændre det, eller tilføje noget der kunne håndtere det, så vil jeg meget gerne høre det, og derfra prøve at arbejde videre med det. Men igen, det er nogle svære ændringer at lave.

Ked af at jeg ikke kan gøre noget ved, som det ser ud nu, men ser frem til at høre mere fra dig, hvis du har nogle gode inputs.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)