Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




e-faktura - mulighed at tvinge mail faktura igennem

0
VI har kørt test på det ny e-faktura afsendelse hvor e-conomic selv vælger efaktura / ikke efaktura.

Funktionen er godkendt og har været MEGET savnet (Vi udsender ofte en hel bunke fakturaer - og jeg kan ikke tælle hvor mange gange jeg har glemt at vælge e-faktura først og bare sparket hele skidtet ud som mail).

Det tager den nye feature hånd om - det er lækkert.

Men der er en bagside - en stor bagside. Vi har fået en del støj ind på kunder der pludselig modtager fakturaer via sproom og ikke plejer at gøre det.

 

De har tilmeldt sig efaktura uden at være klar over de er tilmeldt det (Eller også lander fakturaen pludselig ved pedellen og ikke kontoret som det plejer)

Der har også været mange henvendelser om de ikke kan finde ud af at åbne de fakturaer de får den vej.

 

Vores ønske: Man kan sætte på kunden "uanset hvilken status kunden har - send som pdf faktura på mail".

Det er op af bakke at forklarer kunderne de skal tage den med sproom :-)
i Forslag » Salg af (190 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Dennis,

Mange tak for dit forslag og de pæne ord. :-)

Vi er også rigtig glade for den nye løsning der oftest er smartere, mere effektiv og bæredygtig.

Ift. også at sende en mail som pdf, så er der desværre en del der stadig efterspørger dette, især fordi de, som du siger, er registreret hos Sproom uden at vide det.

Det mange har kunne bruge som løsning er at sætte en kontaktperson på kunden, der altid modtager en kopi af fakturaen, prøv at se guiden her: http://wiki2.e-conomic.dk/faktura/efakturering

Kan dette bruges for dem der vil modtage pdf fakturaer? :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)