Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Bankafstemning

0
Hejsa.

Jeg ELSKER at jeg med lethed kan afstemme i Bankafstemningen. Jeg har dog en enkelt udfordring. Når jeg f.eks. modtager et samlet beløb i banken som skal dække flere bogføringsbilag, så ville det være meget lettere, hvis man i stedet for at markere hver enkelt, kunne markere den første - trykke på "shift" og markere den sidste.

Hvis jeg ønsker at betale en leverandør samlet, så kan det være flere hundrede bilag som jeg vil markere....det tager tid. Dertil kommer, at når jeg er halvvejs nede i rækken, så opdaterer siden, og så kan jeg starte med at bladre ned til den jeg nåede til.

Jeg har også nogle gange brug for at flytte temmelig mange bogføringsposter til følgende måned. Det sker når forfaldsdatoen rammer en "ikke bankdag" i månedsskiftet. Det tager tid at markere flere hundrede og jeg har her samme problem med at siden opdateres...og så kan jeg bladre ned til den jeg nåede til.

Det er rigtig mange museklik som kan undgåes, og man skal jo ramme 100 % med musen :-)

 

Mange hilsner

Susanne Friis Eilersen

Såby Snedkeri Aps
lukket som en kopi af: Betalingsdato på en bankdato
i Forslag » Bogføring af (130 points)
lukket af 🔒
Jeg mener ikke at mit forslag er en kopi af "Betalingsdato på en bankdag", som omhandler at systemet ændrer bogføringsdato til førstkommende bankdag.

Idet man ikke er kommet videre med løsning af dette, så antager jeg at det har lange udsigter, hvilket gør mit indlæg aktuelt, idet irritationen kunne mindskes hvis man kunne vælge et større antal med 2 klik - 1 klik på den første forekomst - taste shift - og klikke på den sidste forekomst, hvorefter man så kan vælge handlingen - om det er en markering til afstemning af flere forekomster mod 1 forekomst i banken eller det er markering til flytning af afstemning til næste måned.

Jeg vil derfor gerne have forslaget åbnet igen.

Med venlig hilsen

Susanne Friis Eilersen

1 Svar

Hej Susanne,

Mange tak for dit forslag. :-)

Først og fremmest så er det meget fine forslag. Det man evt. kan i dag, er at bruge pile tasterne og mellemrum, hvis du markere det første bilag, også trykker pil ned og mellemrum, så fortsætter du blot indtil du har alle dem du skal bruge. :-) Dette brude kunne løse mange frustrerende klik. Ved godt det stadig er en del arbejde med tasterne, men er stadig noget bedre.

Dertil har vi også kigget på et andet forslag ift. forfaldsdato der selvfølgelig skal ramme en dag hvor banken har åbent, så dette problem burde blive løst ifbm. det andet. Du kan evt. give det en stemme her: https://forum.e-conomic.dk/20479/betalingsdato-pa-en-bankdato

Håber det kan bruges. :-)


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)