Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Historik i kundedata

0

Forslag / ønske om forbedring – på kunde stamoplysningerne.

Jeg kunne meget gerne bruge et felt / en boks, hvor man dels kan se datoen for oprettelsen,

og

ikke mindst på hvilken datoer der er lavet rettelser, og hvad rettelsen gik ud på.

Der skal være historik i disse data, så man kan se en række versioner/data bagud.

Enten et antal versioner på mindst 20 – 25,

eller ental åremål, som så skal være over fem år – gerne 10.

Det jeg mest har brug for er at kende oplysninger om ændringer i adressen, telefon numre, mailadresse, samt navnet.

Serviceoplysning:

Jeg er bruger at et andet program (databaseprogram) hvor jeg kan se hvilket versions nr. der er aktuelt, samt de data der anvendes lige nu.

Ved at klikke baglæns får man vist hvornår den forrige version var lavet og hvorledes data da så ud.

Lægger et par skærmprint, som viser det.

http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&qa_blobid=5032293090617009265

i Forslag » Kunder af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Jørgen,

Mange tak for dit forslag. :-)

Det er en fin forklaring og godt billede. Som det er nu, kan du bruge loggen til at se ændringer, men ikke hvilke og det kan være rimelig problematisk.

Denne ændring kunne derfor godt give mening ift. en udvidelse af loggen eller lign. Dog vil dette være en større ændring, som der skal bruges en del tid på. Jeg vil derfor lade forslaget ligge lidt, for at se hvor meget opbakning det kan få, for at vi dermed kan prioritere det højere. I og med at det vil kræve meget arbejde, vil det derfor også kræve en del opbakning, da det helst skal repræsentere 150.000 kunder.

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)