Informizely customer feedback surveys

Udvidet omsætningsstatistik

0
Når jeg har solgt en vare, kunne det være rart at kunne se på hvilken faktura den er solgt og til hvilken pris. Jeg er bekendt om rapporten ”Omsætningsstatestik”, men det opfylder ikke mit behov for at finde, hvilket beløb, jeg har solgt en komponent til, til den enkelte kunde. Bare at kunne se fakturaen ville være nok, så kan jeg selv slå den op, men ellers ville en pris og evt. dato også være fint.
i Forslag » Rapportering af (470 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej igen Lykke :-)

Vi får da skrevet lidt sammen her, tak for dit forslag endnu engang.

Dette er noget vi ikke kan som det ser ud nu, du ville dog med lidt excel arbejde, kunne gøre det.

Hvis du går under det orange tandhjul - alle indstillinger - eksporter data - lister enkeltvis - send - fakturalinje

Her kan du i excel se alle dine fakturalinjer og dermed sortere på varenr. finde priser og se hvilken faktura det tilhører. Dette burde man kunne sortere på og dermed få et fint overblik over hvad man sælger sine forskellige vare til ved forskellige fakturaer. :-)

Håber det giver mening.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (19.1k points)
Ja - jeg havde samlet disse spørgsmål over tid, og nu skulle det så være : )

Jeg kan godt se det er en mulighed, men meget kompliceret. Jeg havde håbet på en "Ctrl F5" genvej (som vi havde i vores tidligere system), når jeg står på varen. Når vi har en kunde i røret, der spørger til prisen - og hvis vi har solgt til ham tidligere, tager det lidt lang tid på foreslåede måde - men ja da en mulighed : )
Forslag af (470 points)
Ja, det kan jeg godt se ville gå lidt langsomt, så skulle det evt. være et kundekontokort, hvor man kun søger på 1 kunde, også åbner de sidste fakturaer og ser hvad de har købt, og hvad prisen har været, men igen ikke helt overskueligt.

Jeg tror desværre ikke det vil blive lavet, da det vil være rimelig omstændig og opbakning er som det ser ud nu, noget begrænset, men vi afventer og ser. :-)