Samlet salg i faneoversigt ens med saldobalance

0
Når jeg ser på fanebladet ”Salg” kan jeg se samlet omsætning for en given periode. Dog fratrække denne saldo ikke, hvis jeg i samme periode har lavet en k’nota. Dvs. når jeg forventer et omsætningstal, jeg har set her, bliver jeg overrasket, når jeg kører en saldobalance, når perioden er slut. Disse beløb er ikke ens, hvis jeg har krediteret. Det ville være rart om vi kan regne med tallet på oversigtssiden.
i Forslag » Salg af (470 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Lykke,

Tak for dit forslag. :-)

Det burde fungere med kreditnotaer, men hvis du tænker på manuelle kundefakturaer så er det en anden sag.

Det er sådan er oversigtssiden er en gammel funktion, der faktisk ikke bliver opdateret længere, dette forklare også det gamle layout. Den eneste grund til at vi ikke har fjernet den, er at mange stadig kigger på den, og derfor ville blive sure hvis den forsvandt.

Der vil derfor ikke blive brugt tid på at ændre på oversigten, da det er en gammel funktion. Vil derfor til hver en tid anbefale at kigge på saldobalancen.

Når der på et tidspunkt bliver lavet en ny forside/oversigt, så er planen at denne skal være mere fleksibel og vise de rigtige tal ligesom i saldobalancen, men dette er ikke af højeste prioritet lige nu, men et potentielt fremtidsprojekt.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11.2k points)
opdateret af
Hvilken intelligent argumentation. Tror I da virkerlig, at vi som kunder kan tage Jer alvorligt.

Hvis informationen ikke er valid, så fjern den dog. Hvor svært kan det være?
Hej Erik,

Ja, det er ikke den mest intelligente måde at skrive det på, men kan godt prøve igen.

Det afhænger i første omgang af om brugeren laver manuelle kundefakturaer, hvis de ikke gør det, så er det ikke noget problem. Derudover ved jeg at mange, især i håndværkerbranchen, bruger det blot som et skøn over deres salg, for at se hvor godt de er med. Ikke alle er lige interesseret i at bruge tiden med tal, men vil blot have et cirka estimat, hvis vi fjernede det, ville det altså skabe flere problemer. Dette informerer vi også om, så hvis man er mere interesseret kan man kigge på saldobalance eller omsætningsstatistik: http://wiki2.e-conomic.dk/salg/kunder-kunder-vis-oversigt-dashboard