Oprettelse af kreditor i smart inbox

0
Hvis du står i smart inbox med en ny kreditor, kan du jo godt gå direkte ind på leverandør og klikke på ny leverandør - MEN det nye billede der komme på skærmen gør, at du ikke kan se fakturaen bagved.

For det første kan det nye billede ikke flyttes så du kan se hele fakturaen og for det anden bliver det bagvedliggende meget utydeligt. Du vil i de fleste tilfælde være nødt til at skrive fakturaen ud, for at kunne læse det der skal bruges for at oprette den nye leverandør. Det er ikke særlig hensigtsmæssigt at skulle bruge papir/printer for at kunne se de oplysninger, man blot skal bruge den ene gang.

 

Med venlig hilsen

BK Bogføring

Bente Kragh
i Forslag » Leverandører af (200 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Bente,

Tak for dit forslag. :-)

Det har du ret i. Umiddelbart så gør jeg selv brug af klippeværktøj på computeren eller jing. På den måde kan du let tage et billede af den ønskede information, som du kan have åben imens du opretter den nye leverandør.

Ellers vil jeg klart anbefale en anden ting, jeg nu kan se er endnu smartere, hvis du åbner bilaget i eksternt vindue inden du opretter ny leverandør, så kan du have det på 2 skærme eller dele skærmen op, her får du altså også mulighed for at zoome mens du skriver data ind. Prøv at se mit billede her:


Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11.2k points)