Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udligning af leverandører

0
Vores leverandører beder nogle gange om en oversigt over, hvilke faktura, der er udlignet til en betaling. Dette er pt ikke muligt at give dem, da I deludligner til evt. kreditnota.

 

Det kunne være rigtig dejligt, hvis I lavede det sådan, at når man ophævede en udligning (eller trykkede se udligning), at så fik man en oversigt over præcis hvilke faktura og kreditnota, der oprindeligt blev udlignet til betalingen.

 

I dag, er det et værre detektiv arbejde, med også at ophæve deludligninger osv. og vi kan derfor ikke hjælpe vores leverandører med en oversigt, når de efterspørger dette.
i Forslag » Leverandører af (140 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej igen :-)

Hvis du har udlignet dem og ser på en leverandør på udlignede posteringer på konto, så burde du kunne trykke ude til højre for betalingen på vis udlignede posteringer, og derfra se hvilke fakturaer der er udlignet med betalingen, se her:

Er dette ikke noget i kan bruge? :-)

Jeg håber begge forslag virker, men hvis der er problemer må du meget gerne uddybe og vende tilbage.


<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)