Informizely customer feedback surveys

Udligning af Leverandør

0
Vi oplever, at modtage så mange faktura fra en leverandør på en måned, at alle faktura står på en side og betalingen står så på næste side. Dette betyder, at vi ikke manuelt kan udligne en enkelt betaling til de faktura, som betalingen vedrører.

Forslaget går på, at når man har markeret faktura til udligning og skifter side, for at markere flere faktura + betaling, at så bibeholdes markeringerne fra side 1.

 

Som det er i dag, slettes markeringerne på side 1, når man skrifter til side 2.
i Forslag » Leverandører af (140 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Dette er et problem vi har oplevet før, og der findes derfra et trick, jeg vil prøve at vise dig her, som burde kunne løse det:

Vi kender alle det, at sidde med en kunde der ønsker at kunne udligne en masse faktura på en kunde eller leverandør, hvor betalingen ikke kan være på samme side som fakturaerne (eksempel: Man får flere hundrede faktura fra en leverandør, og betaler 2 måneder senere via kontokort)

 

Som billedet nedenstående, er der mere end 200 posteringer for juni måned, men betalingen ligger først i slutningen af juli, hvor der også er mere end 200 posteringer.

image

 

 

Så hvordan løser man denne problemstilling?

 

Det gør du snildt ved at finde den store (ind)betaling der er foretaget, og trykker på knappen "Vis posteringer til udligning" ude til højre for den

 

image

 

Så kommer du ind på en velkendt side hvor du kan foretage udligninger, men den er lidt speciel, da du kan udligne op imod betalingsbeløbet, som vist på nedenstående billede.

 

image

 

 

Nu kan kunden markere deres faktura (igen kun op til 200 af gangen, da det er hvad der maksimalt vises per side) og så skal der trykkes på "Udlign med valgte posteringer".

Man vil nu se, at beløbet (markeret i billedet ovenfor 100.000,00) vil blive reduceret med det beløb de faktura der blev udlignet med.

 

På denne måde kan man foretage udligning på meget store kunder/leverandører, hvor der er flere hundrede faktura, som betales via et kontoudtog.

 

Håber det kan løse det, og ellers må du også meget gerne vende tilbage her. :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Fedt... Tusind tak for hjælpen. :D

Har snakket med support om netop dette og de kunne ikke hjælpe, så troede ikke det kunne lade sig gøre. ;)
Fedt, vi fandt en løsning alligevel. :-)