Genvejstast i kassekladde til at vedhæfte bilag

0
Åhh som i nok kan regne ud efterhånden er jeg en doven bruger af jeres system, og en som elsker genvejstaster :)

 

Når man står i sin kassekladde og ønsker at vedhæftet et dokument, vil jeg gerne ønske en genvejstast til at man kan vedhæftet et ubehandlet bilag, og selvfølgelig også markere det ønsket ubehandlet bilag uden at bruge musen :)

 

Anita
i Forslag » Bogføring af (210 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej igen igen Anita,

Ja jeg kan se at du er fan af at arbejde hurtigt. :-)

Lige nu kan du eksempelvis bruge pilerne eller G (gå til), til af finde den gældende postering i kassekladden - herefter kan du trykke e (for edit), holde shift inde og trykke 2 gange på tab og enter, så kommer du ind og kan vælge fra ubehandlede. Her er musen dog et krav, man skal altså trykke et sted på vinduet for at kunne bruge tab til at bladre ned gennem bilag og dette kan jeg godt se kunne gøres smartere. Måske endda hele processen. Jeg vil derfor lade forslaget ligge lidt, for at se hvor meget opbakning det får, da vi jo får rigtig mange ønsker, bliver vi nødt til at prioritere dem de fleste ønsker gennemført. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11.2k points)