Felter for smalle i SmartInbox

0

Det er træls, at der i Smartinbox for leverandører med betaling til bankkonto: feltet med bankkonto er ikke bredt nok til at man kan se alle 10 cifre, så man kan kontrollere, at kontonr er rigtig


Desuden er det træls, at der i meddelelse til leverandør står hele firmanavnet og at man ikke kan vælge en forkortelse og f.eks. en fast tekst pr. leverandør f.eks. kontonr.

 

Dette felt tager default fakturanummer med efter firmanavn, men skriver ikke f.eks. F. foran og at man ikke kan se hele feltet - det er ikke bredt nok.

 

I SmartInbox mangler også mulghed for opslag på posteringer på finanskonto, så man kan hente den tidligere bogføringstekst og evt. tilrette.

 

i Forslag » Leverandører af (200 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Anni,

Mange tak for dit forslag. :-)

Du har ret i det med konto nr. det er et meget småt felt, og kan være besværligt når man skal kontrollere nummeret. Derudover så har du også ret i de andre muligheder at der kun er leverandørnavn og fakturanr. Så det har du helt ret i og er gode forslag. Jeg vil derfor på disse afvente og se hvor meget opbakning det får, så vi kan prioritere derefter. :-)

Til det med F foran faktura nr., så kan du evt. tilføje egen tekst under automatisk tekst ved betalinger, du kan evt. skrive Faktura nr. %fakturanr og vedr. firma %firmanavn, hvis det kan hjælpe

Til sidst, hvad mener du så præcist med opslag? Altså at du kan se tidligere tekster på bilag og sammenligne, du kan evt. have en automatisk tekst på leverandøren som så kommer med, hvis det kan hjælpe. :-)

Ser frem til at høre nærmere.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (11k points)
Hej Tobias

Med opslag mener jeg posteringer på en konto, så man kan se tidligere posteringstekst.

Hvor ændrer man automatisk tekst på posteringer ? Ved tekst på en bankkonto er der jo ikke så mange karakterer, hvorfor det ikke er optimalt med hele firmanavnet. Når man bruger SmartInbox er der jo ingen kladde, som man kan redigere mht. fast tekst ? P.t. kommer der firmavn og fakturanr. på teksten - det er bare for langt og mangler F. (for fakturanr.)

Mvh

Anni

Hej igen Anni,

Det først vil nok være lidt svært, men hvis du har 2 skærme kan man evt. have et skærm med tidligere tekster fra bankoverførsler, og den anden have sin inbox, hvor man taster.

Ift. automatisk tekst, så er det desværre ikke muligt på finansbilag, men hvis du går under regnskab - leverandører - og ændre en leverandør, her kan du tilføje en automatisk tekst til dine lev.fakturaer. (dog ikke dynamisk tekst) Ligeledes kan du under regnskab - kassekladde - andre muligheder - opsætning af kassekladde - automatisk tekst, her kan du som du kender, tilføje automatisk tekst til enten bankoverførsel, lev.betaling eller kunde-indbetaling.

Ift. bankoverførsel tekst, som virker til det du mener i inboxen, så kan du under opsætning af kassekladde skrive felter der ikke er dynamiske, men her kan du så overveje om du evt. kun skulle tage virksomhedsnavn eller fakturanr. da det hele vil kræve for meget tekst ift. banken: