Informizely customer feedback surveys

Prisændringer på projekter

0
Hej

Vi er lige startet med projektstyrring integreret med Intempus. Her har vi nogle varepriser som er forskellig fra kunde til kunde.

Som det er nu skal vi hver gang vi opretter et projekt ind og taste priserne på varerne/ydelserne. Dette kræver meget arbejde=tid=penge.

Derfor kunne det være rart, hvis man kunne lægge priserne ind på kunderne på varerne og det var herfra at projekterne trak priserne fra. Så var det kun på de projekter, hvor der er lavet en fast pris eller et særligt tilbud, at vi skulle ind og sætte en speciel pris på.

Kunne dette ikke være en mulighed, at kigge på/ændre i nærmeste fremtid?

Mvh. Heidi
i Forslag » Salg af (260 points)
opdateret af

2 Svar

Hej Heidi,

Mange tak for dit forslag. :-)

Har i lagerstyring i dag, så kan i måske gøre brug af særpriserne der på varerne, som er tilknyttet den specifikke kunde?

Derudover så er der særpriser på aktiviteter, dem kan i måske også bruge til ydelser?

Ellers så er det et rigtig fint forslag, som jeg håber får mere opbakning, så vi evt. ville kunne prioritere det højere. :-)

Men vend lige tilbage med de andre løsninger, om de kan bruges. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)
Hej Tobias

Vi har lagerstyring på, fordi det var herfra jeg var blevet informeret om, at vi kunne styre særpriserne. Men når det så er på projekterne at timerne bliver importeret fra Intempus og ind i e-conomic, så skal man registrere priserne på hvert enkelt projekt, selvom prisen er den samme på kunden uanset hvilket projekt for den kunde på den vare.

Priserne kan vi heller ikke lægge ind på aktiviteterne, da de er forskellige for hver kunde.
Forslag af (260 points)
Hej Heidi,

Jeg tænker på om intempus ikke kan importererne som en særpris på projektet.

Derudover, hvad så hvis man opretter en projektskabelon med særpriser til hver kunde, så skal man blot vælge den skabelon der passer til kunden når projektet bliver oprettet, og dermed får sine rigtige priser? :-)