Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udskrift af abonnementer med tilknyttede debitorer og varenumre

0
Hej E-conomic

Når man går under rapporter så har man et hav af muligheder for forskellige udskrifter. Men ikke en eneste vedrører abonnementer.

Det vil være rart at kunne udskrive en liste hvor man kan se hvilke debitorer og hvilke varenumre som er tilknyttet til et abonnement.

Jeg sidder i en havneforening hvor vi gerne vil bruge abonnementer til at håndterer havnepladserne (ca 300 stk)

Men vi kan ikke få et hurtigt overblik over havnepladserne/abonnementerne da man ikke kan få en udskrift/udtræk til excel med hvad der er tilknyttet til abonnementerne.

Samtidig så kan man når man går under kunder se hvilke abonnementer som er tilknyttet, men det kan man heller ikke få med ud i en udskrift/udtræk til excel. Tænker at der under udskriften burde være et felt man kan sætte hak i for at få dette med ud.

Jeg håber at dette vil blive taget med betragtning til en opdatering.
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (440 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Hvis du gerne vil have udtrukket en oversigt i enten excel eller pdf, så kan du under salg - abonnementer - vis abonnenter eller tilknyt varer/ydelser - her kan du oppe til højre trykke vis i excel eller udskriv til pdf. På den måde kan du under hvert abonnement se hvilke vare eller abonnenter der er tilknyttet i excel og i pdf, hvis det er det du ønsker.

Det samme gælder under salg - kunder - abonnementer - så kan du trykke oppe på højre i vis i excel. :-)

Jeg håber dette kan løse problemet, selvom vi desværre ikke har nogle rapporter til abonnementer, så håber jeg dette fungere, ellers må du meget gerne vende tilbage med uddybende ønske til præcist hvad du vil se på en rapport, så kan vi prøve at se på det der. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)

Hej Tobias.

Tusind tak for dit svar.

Men nej det kan desværre ikke løse problemet.

For så skal jeg på alle 300 abonnementer åbne op for først tilknyttede vare nr. og trække over i excel og derefter åbne for abonnenter. Og derefter skal jeg så samle alle oplysningerne i 1 regneark.

Jeg har brug for en rapport/udtræk til excel, så man kan få et overblik over alle abonnementerne. (Uden at jeg skal åbne alle abonnementer.)

Feks som her under

Abb. nr abonnement navn   Debitor Debitor navn Tilmeldt Startdato Slutdato Ophørsdato varenr varenr
100 Vinter Julle 146 Hans Jakob Petersen 22.02.20 01.11.20 30.02.21   80 255

 

Hilsen Dorthe
Hej igen,

Ja det kan jeg godt se, er problematisk med 300 abonnementer.

Jeg håber derfor det vil få opbakning her på forum, så vi kan få det prioriteret højere.

For nu, kan du måske tage en snak med rapport123, som tilbyder forskellige rapport muligheder integreret med e-conomic. Jeg ved dog ikke om abonnement er en af dem, men det kunne være en mulighed. :-)