Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Ønske om færre klik ved kopiering af dokumenter i inbox

0
Når man skal kopiere et dokument skal man i den nye inbox først klikke et flueben til og derefter klikke på kopi - kan det lade sig gøre kun med 1 klik, som i den gamle bilagshåndtering i indscannings modulet?
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og mange tak for din forslag. :-)

Det er rigtigt at man nu skal sætte flueben også kopiere, men denne mulighed er kommet for at man kan kopiere flere bilag af gangen. Hvis du går ind på bilaget kan du kopiere det direkte med et tryk. Fungerer dette ikke?

Det håber jeg, ellers vil jeg lade forslaget blive lidt for at se hvor meget opbakning det får, da vi bliver nødt til at prioritere mellem de mange forslag der kommer.

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)