Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Opsætning Projektregnskab ifh. afslutning af dissse og bogføring

0
I jeres std. kontoplan for Håndværkere har I opsat 2 balancekonti: 5654 +5655 Igangvær. omsæt/omk. (Projekt) Disse opfatter jeg som 2 "samlekonti" - dvs. at de er et spejl at den til enhver tid reg. omk/omsæt. på projekter, så længe disse ikke er afsluttet.- Når man afsluttet et projekt ryger omk./omsæt. op i valgte driftkonti.

- Mht. omkostninger køre det som det skal - omkostningen krediteres på 5655 og debiteres på den i opsætningen valgte VF konti. opsat i omk.gruppen under Projekter. MEN omsætningen både debiteres og krediteres på 5654 uanset at man har opsat en drift omsætningskonto under Projektgrupper, og efterfølgende skal man flytte omsætningen op i drift, Da det er varegruppen der styre bgf. ved faktureringen har vi opsat omsætningskonti til 5654 (har flere  konti ifht.t moms) så vi har omsætningen i balance sammen med omkostningerne, og de skulle så gerne førles ad, når man afslutter projektet. Jeg mangler, at man kan opsætte varegruppen ligesom omkosningsgruppen under projekter, så omsætningen ryger i drift ved projektafslutningen lig omk.. Hvordan får vi dette til at ske ?
i Spørgsmål » Projektstyring af (120 points)

1 Svar

hej AS

Du vil gerne have din omsætning fra de fakturaer der vedører projekter som en balance post indtil projektet afsluttes og det indtægtsføres som omsætning?

Hvis det er korrekt forstået så er det noget du kan styre i varegruppen hvor du sætter din balance konto på i feltet Igangværende projekt og når projektet så afsluttes så omposteres omsætningen til den konto som matcher kundens momszonen pr. automatik.

Du skriver at du har sat konto 5654 på varegrupperne  - i hvilke felter?

Lad mig høre fra dig igen så vi kan nå i mål med en løsning der gør dit liv lidt lettere.
Spørgsmål af 🔒 (55.9k points)