Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Udtræk af abonnementsliste pr. dato

0
Her til årsluk har jeg haft brug for at kunne give revisoren det præcise antal abonnementer pr 31/12-19. Men da hans efterspørgsel kom for et par dage siden, er der sket ændringer i antal i løbet af januar, og der er ikke mulighed for at se tilbage i tiden. Det kunne være rart at have mulighed for at afgrænse på dato og ikke bare have et "her og nu" billede.

Mvh

Anne
i Forslag » Dimension (afdelinger) af (120 points)
opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Anne,

Mange tak for dit forslag. :-)

Det har du helt ret i, og muligheden for at eksporterer abonnementsdata ud lige nu, er meget begrænset desværre :-/

En mulighed kunne være at gå under det orange tandhjul - alle indstillinger - eksporter data - lister enkeltvis - fra en dato til og med 31/12/19, også send - vælg fakturaer - det kræver at du har givet dine abonnementsfakturaer en speciel overskrift eller tekst eller lign. som du kan sortere på. Dermed sortere efter dine abonnementsfakturaer, også se udfra hver faktura hvilken kunde det er.

Jeg ved at dette er en noget længere proces, og ikke løser dit problem lige nu.

Imens jeg skrev dette indlæg, fik jeg en idé til en anden ting du kan prøve, som nok virker.

Du kan gå ind under dit abonnement - vis abonnenter - også sortere efter tilmeldingsdato - vis i excel, så kan du let selv sortere dem fra som er tilmeldt i 2020.

Du skal dog være opmærksom på at hvis der er nogle abonnenter der havde ophør i 31/12/19, og der er lavet en abonnementskørsel, så er de forsvundet. Så det skal du selvfølgelig lige kontrollere.

Men denne løsning skulle umiddelbart løse problemet rimelig let. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)