forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Sortering af indscannede bilag efter bilagets dato og ikke scannings datoen

+1
Jeg sidder med 1000 bilag fra 2019 og savner meget muligheden for at sortere efter bilagets dato så jeg nemt kan parre bilag og postering uanset at betalingsdatoen og indscanningsdatoen er forskellig. Jeg skal jo i forvejen allerede angive bilagets dato i scanningsmodulet på første side inden jeg scanner bilaget, så datoen er jo allerede i systemet. Hvad siger I til det?

Mvh jesper gram
spurgt 7 Feb i Forslag » Indscanning af Vaps (130 points)

1 Svar

hej Jesper

Det er en fin pointe du har - så du vil gerne have posteringsdatoen vist i oversigten så du med funktionen "Træk og Slip fra Indbakken" og i Inbox kan sortere på posteringsdatoen og ikke kun modtagelsesdatoen?

Det er faktisk noget vi allerede har debateret hos os.

Ville det være en løsning for dig at man i smart inbox benytter den dato som systemet aflæser fra bilaget og i inbox den man har tastet ved indsendelse og hvis man ikke har tastet noget så anvendes modtagelsesdatoen indtil denne evt. rettes i inboxen?

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 11 Feb Forslag af Tabita TopGun (13,730 points)
overvejes× 107
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”