Informizely customer feedback surveys

Ordre overført til levering --> Leverede varer som ikke ønskes leveret alligevel

0
Hej med jer

Når en vare er overført til levering, og registreret som levet OG kunden så efterfølgende ikke ønsker varen alligevel. Så er det en meget tung og ulogisk proces man skal udføre i forhold til andre systemer. Dette må kunne gøres væsentlig nemmere. Varen bør meget simpelt kunne slettes, måske med en advarsel.

Håber at I vil kigge på det.

På forhånd tak!
i Forslag » Lagerstyring af (250 points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Steffen,

Mange tak for dit forslag. :-)

Generelt er dette flow lavet, da man vil undgå at man kommer til at slette ordre man allerede har pakket, så man har 2 muligheder når man har pakket en kasse med vare, lidt ligesom i virkeligheden.

Du har muligheden for at fakturaer den kasse du er ved at sende afsted.

Eller du har mulighed for at ligge varerne tilbage på plads, og det er lidt det der gøres når varen minus registreres, så det kan let gøres ved at overfører til levering igen, (evt. tilføje en vare på ordren, hvis den er fuldt leveret), også sætte antal på minus, i takt med at man ligger dem på plads, og bogføre denne tilbagelevering, derfra kan man så slette ordren.

Du kan selvfølgelig også bare vente på en ny bestiller det samme, også ændre kunden på denne ordre, så behøver du ikke tilbagelevere noget, eller slette noget.

Men generelt er det ikke en af de ting, der bliver stillet de store spørgsmål til, og derfor vil det højst sandsynligt ikke blive ændret, jeg vil dog genoverveje det, hvis der er større opbakning omkring en alternativ løsning.

Men ellers vil jeg blot anbefale altid at have dette link i bagtankerne, og har du gjort det 4-5 gange, så kan det gå rigtig hurtigt fremover: http://wiki2.e-conomic.dk/tillaegsmoduler/lager/guides/slet-ordre-der-er-leveret

Jeg er ked af at det ikke er noget der vil blive prioriteret, da der er rigtig mange ønsker der skal sorteres efter.

Vil igen sige rigtig mange gange tak for dit forslag og din interesse her på forum. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (20.1k points)