Håbløst tidskrævende Design og Layout

0
VI er blevet nødt til at oprette en ny aftale da vi har været med så mange år at vores data fejler på grund af de mange opdateringer der har været I årenes løb.

Det betyder at jeg nu sidder og lave nye skabeloner. Dermed bliver jeg mindet om at der ikke er sket nogen fremskridt på 10 år her.....

Vi har brug for at kunne have flere skabeloner under en Skabelonsamling. Men det kan man ikke oprette. Det ville være en stor hjælp hvis man som eksempel kunne kopiere en "Bestilling" så man havde 2 forskellige "Bestilling skabelon" at vælge imellem. Det samme med osv.

Desværre er man nødt til at oprette en ekstra skabelonsamling hvis man skal have to forskellige Skabeloner til Bestilling. Det medføre at man ikke kan tilknytte en skabelonsamling til en debitor eller kreditor men er nødt til at skifte afhængig af hvilke skabelon der skal bruges.

Så kommer det helt store problem!!!!!!!

Når man nu efter timers arbejde har lavet en skabelon færdig. For derefter at lave en version to af samme skabelon. SÅ er man desværre tvunget til at oprette en ny skabelonsamling. Men har man ikke kopieret den første samling til den nye - Så er det ikke muligt at kopiere elementerne fra den ene skabelon til den anden da man nu arbejder mellem to forskellige skabelonsamlinger. Det er sku for dårligt. For så er man nødt til at starte helt forfra igen. Man kunne minimum have givet os brugere den mulighed at man kunne udlæse ALLE egenskaberne fra elementerne til en excel fil. For derefter at lave en CSV fil der kunne importeres i den anden skabelon. Ikke så smart som at kunne kopiere egenskaber fra en skabelon til en anden. Men det ville afhjælpe problemet når man nu er tvunget til at arbejde I flere skabelonsamlinger.

Opsumering af vores behov: (Vi har behov for følgende skabeloner:

Tilbud

Ordrebekræftelse standard

Ordrebekræftelse m/Underskrift (Kunden skal underskrive ordrebekræftelsen og sende den retur til os)

Proforma faktura

Følgeseddel

Pakkeseddel

Faktura

Bestilling med priser

Bestilling uden priser

Og til sidst det hele en gang til på Engelsk.

Er I klar over hvor mange skabelonsamlinger der er nødvendige for dette?

Hvorfor skal det så være så besværligt at oprette en ny skabelon?

Venlig hilsen

Søren Petersen
i Forslag » Salg af (930 points)
Jeg glemte at skrive vi selvfølgelig også skal bruge skabelon for:

Kontoudtog

Betalingspåmindelse (Rykker1)

Rykker 2

Incasso Varsel

Og på DK og UK

1 Svar

Hej Søren

Jeg er ked af at du har bøvlet så meget med skabelonsamlingerne i dine nye aftale, det lyder til at du ikke kender til funktionen om at kopiere dine skabelonsamlinger fra én aftale til en anden.

Alle de skabelonsamlinger du har i din gamle aftale kan du kopiere over på den nye aftale med denne funktion.

Det er korrekt at man ikke kan have flere bestillingslayouts i samme skabelonsamling, for hvordan skulle systemet så vide hvilken af dem du ville benytte under "bestillinger"? 

Hvis du ikke ønsker en ny skabelonsamling for både Proformafaktura, Ordre med underskrift, Bestilling m/u priser, kunne nogle af disse måske samles i samme skabelonsamling.

Da du gik i krig med projektet hvem talte du så med i supporten for at få gode råd til at gribe det nemmest muligt an?

 

 


Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (22.3k points)