forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Layout- Leverings dato i Bestilling

0
Hej E-conomic

Jeg kunne godt tænke mig at få følgende ændret på layoutet til bestillinger, efter jeg har snakket med en fra jeres support som siger at sådan er systemet ikke sat op.

Lager modul- Bestillinger - Levering - Leverings dato, at der står skrevet: dag(xx).måned(xx).År(xxxx) og ikke kun dag(xx).måned(xx).år(xx)

Da vi har mange udenlandske leverandører kan det give anledning til forvirring med dato, da de godt kan finde på at skrive dato anderledes og omvendt.

Mvh Natasja
spurgt 20 Jan i Forslag » Lager af NBP (240 points)

1 Svar

hej Natasja

Tak for dit feedback.

Det er første gang jeg har hørt det ønske, så jeg lader det lige ligge nogle uger så vi kan se hvor mange andre brugere der har samme behov som dig og hvis det er et stor behov, må vi se om det kan løses :)

Alternativt kan du måske benytte feltet Øvrig Ref. til at skrive datoen i det ønskede format og så ændre det på layoutet så øvrig reg kaldes Leveringsdato.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Jan Forslag af Tabita TopGun (12,760 points)
Hej Tabita

Vi bruger feltet øvrig reference sammen med datoen, så det er desværre ikke en mulighed.
hej igen

Du kan også bruge feltet tekst 2 og så kan vi guide dig til at ændre layoutet så det felt kan anvendes der hvor du foretrækker det :)

mvh Tabita
overvejes× 104
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”