Smart Inbox - mangler

+1
Mangler Smart Inbox som underkategori på forum.

Smart Inbox valg af valuta er vist 20 år bagud. Kan kun vælge en valuta ved at køre ned i listen med musen og lede efter den rette. Man kan ikke skrive f.eks. SEK. Det må I hurtigt kunne gøre noget ved.

Det er rigtig fint med de ting Smart Inbox selv kan læse på et bilag, men når der på bilag efter bilag står f.eks. VisaDankort og de sidste fire cifre af kortnummeret kan det ikke være så svært at foreslå en bankkonto som modkonto.
i Forslag » Bilagshåndtering af (130 points)

1 Svar

hej Claus

Tak for dit input. Det er dejligt at høre at du generelt set er glad for de funktioner Smart inbox har.

Vi er helt enige ang. valutavalg i Smart inbox, det er givet videre til teamet der udvikler på produktet :)

Smart inbox indeholder flere features - den ene er Smart Scan som aflæser bilaget. En anden feature er Autosuggest som lærer dit bogføringsmønster at kende. Så hvis du selv bogfører samme bilag fra samme afsender på samme konto mange gange så vil e-conomic begynde at foreslå disse konti. Det er gøres på baggrund af den data du fodre systemet med, ikke pga de data bilaget indeholder.

Så der er håb forude, bliv blot ved med at sætte banken på som modkonto på dine finansbilag via smart inbox så vil de selv komme på efter noget tid :)

Jeg håber at denne forklaring giver dit mod på at fortsætte dit arbejde.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (17.3k points)