Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Tekst forsvinder fra PDF-formularer

0
I vores forening bruger vi PDF-formularer til når vores frivillige skal have refunderet udlæg, men når de uploades med Indscanning, forsvinder teksten fra formular-felterne i PDF'en. Problemet kan løses ved at åbne filen i et PDF-program og printe til en ny PDF, så man således låser felterne, men det er træls at skulle gøre med over 1000 filer om året. Det har tidligere ikke været et problem, så det er noget der er opstået for nylig.

Jeg har været i kontakt med support, som anbefalede mig at oprette dette indlæg.
i Forslag » Bilagshåndtering af (120 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Steffen,

Tak for dit indlæg. :-)

Jeg tror jeg skal have det forklaret lidt yderligere. Er disse filer du sender ind pdf'er? Har de dynamiske felter, og de kommer ikke med, eller hvordan fungerer dette?

Hvordan sender i filerne ind, er det med app eller mail?

Det virker nemlig mystisk, hvis det har virket før, men ikke virker nu. Hvis du evt. kunne sende et bilag som eksempel til vores mail, også skrive ATT. Tobias Pinndal eller lign. Så vil jeg gerne prøve at se på det. :-)

Ser meget frem til at høre fra dig. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)