Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Vedhæfte bilag fra Inbox.

0
Jeg indlæser bankposteringer via Bankafstemning og overfører dem til kassekladden, så jeg ikke skal taste alle de linier. Derfra vedhæfter jeg de forskellige tilhørende bilag, som hentes fra Ubehandlede. Hvordan gør jeg så det, hvis det er Inbox, jeg skal til at bruge ? Der skal i så sætte den op til at hente bilag fra Inbox istedet for Ubehandlede.
i Forslag » Bilagshåndtering af (4.0k points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej og tak for dit indlæg. :-)

Rigtig godt spørgsmål. Generelt, så vil det være det samme du ser. At der står ubehandlet, betyder ikke at det kun er fra ubehandlede, den kigger nemlig også i inboxen, så du kan stadig tilføje derfra, også vil jeg anbefale at tage et kig på knappen oppe til højre i kassekladden (træk og slip dokumenter fra indbakken), så kan du have bilagene i et vindue og trække dem direkte over på din postering, som er overført fra bankafstemning. :-)

Håber det giver mening og ellers er du meget velkommen til at skrive igen. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)