forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Vedhæftning af bilag til posteringer

0
Hej E-conomic

Mit problem er, at jeg når åbner "inbox"/indscanningsmodulet og finder et bilag og vedhæfter til en postering, så hver gang jeg har vedhæftet et bilag til posteringen kommer jeg ud i selve indbakken igen, og skal derfor scrolle ned til der hvor jeg er kommet til fremfor den bare fortsætter med næste bilag i rækken.

Herudover oplever jeg, at de bilag jeg vedhæfter ikke automatisk forsvinder/slettes, men at jeg efterfølgende manuelt skal ind og slette de bilag jeg allerede har vedhæftet til posteringer hvilket blot er ekstraarbejde.

Håber dette vil kunne løses.
spurgt 18 Nov i Forslag » Indscanning af Jesperfrederiksen (120 points)

1 Svar

hej Jesper

Tak for dit feedback.
Hvis du oplever at de bilag du vedhæfter fra inbox ikke forsvinder fra inbox er der tale om en bug og så skal du kontakte os på chat eller telefon så vi kan kigge på det :)

Ang. vedhæftning der går ud til forsiden igen er det så vedhæftning så vil jeg gerne høre mere om dit workflow for at give det bedste råd :)
Vedhæfter du til kladdeposteringer eller bogførte poster?

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 21 Nov Forslag af Tabita TopGun (9,880 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”