forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Varemodtagelse

0
Jeg har modtaget vare fra en leverandør, bestilling eller lagt i modtagelser og jeg er igang med at registrere, jeg ser så at der kun er kommet 50 stk. af en given vare ud af 100 og de sidste 50 kommer ikke, spørgsmålet er så hvordan jeg retter antal fra 100 til 50 så jeg kan få mit indkøb lukket
spurgt 13 Nov i Spørgsmål » Lager af Nordic Building (150 points)

1 Svar

Hej NB :)

For at svare på dit spørgsmål er jeg næsten nødt til at vide om du har registreret at du har modtaget 100 eller blot 50?

Hvis vi går ud fra at du blot registrerer at du modtager 50 så skal du derefter fakturere de 50 og når der er faktureret samme antal som der er modtaget kan du slette bestillingen og dermed forsvinder modtagelsen også og dermed er dit indkøb lukket.

Hvis du derimod ved en fejl har registreret at du har modtaget 100 skal du først registrere -50 stk. og derefter gør som nævnt ovenfor :)

Jeg håber at denne anvisning kan hjælpe dig videre ellers vil jeg anbefale at du kontakter os i supporten på chat eller telefon.

God weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 15 Nov Spørgsmål af Tabita TopGun (9,880 points)
Har kun registreret det antal der er kommet 50 stk.
kan du så slette din bestilling når du har faktureret de 50 stk?
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”