Inbox, oprettelse af kreditor herfra

0
Hos Give Dækcenter får vi alle vores lev.fakturaer ind via Smart Inbox og det er rigtig fint og man undgår håndteringen fysisk, Inbox mangler bare den funktion, at man kan oprette leverandører direkte I eller fra Inbox, at der er en genvej eller et punkt der hedder opret kreditor, så man ikke hele tiden skal sidde og klikke rundt i systemet for at komme frem tilbage - det er meget tidskrævende. så en opret kreditor knap inde i Inbox please og således det bliver et pop up vindue der så viser billedet med opret kreditor, så når man siger gem til oprettelsen, at systemet så automatisk går tilbage til Inbox fakturaen som man står I, og den så har trækket de nye oplysninger med ind og udfyldt konteringen af den nye fakturaer & leverandør.
i Forslag » Bilagshåndtering af (230 points)

1 Svar

hej Marlene

Tak for dit input.

Det du efterlyser kan vi tildels allerede.

Når du modtager en faktura fra en ny leverandør så kan du vælge typen Leverandørfaktura og i feltet Leverandørnr. klikker du på stregerne for at vælge leverandøren - der kan du klikke Ny leverandør.

Den eneste forskel er at der ikke er integration til CVR registreret herfra, du skal selv udfylde felterne.

Når du opretter leverandøren her så hentes oplysningerne straks ind på posteringen.

Med venlig hilsen

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (19.3k points)