Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




lokationsvalg ved brug af app

0
Hej! Jeg ønsker at man kunne vælge lokation hvor man plukke varer fra når man oprette en ordre/faktura på app
lukket
i Forslag » Lagerstyring af (310 points)

2 Svar

 
Bedste svar
Hej

Hvis du har lyst til at høre hvordan vi løser den opgave så er du velkommen til at kontakte og for en uforpligtende snak.

Ring 7025 7600 eller send en mail salg@itnvision.dk

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     Per Holm-Pedersen</p> <p>     <img alt="" src="http://forum.e-conomic.dk/?qa=blob&amp;qa_blobid=11769066621654817073" style="width: 110px; height: 32px;" /></p> <a href="https://www.facebook.com/itnvision" target="_blank">facebook.com/itnvision</a>
Forslag af (18.2k points)
valgt som bedste svar af 🔒
Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Desværre er det sådan at vores lagermodul som det er nu, slet ikke er integreret i app'en, da det er et stort projekt, der kræver meget application kodning. Af vores kunder der bruger lager, er der desværre kun 3% der bruger det, og derfor er det et meget stort projekt med forholdsvis lidt udbytte. Derfor er det desværre sådan at det ikke vil blive implementeret i vores app. Men hvis vi i fremtiden vælger at integrere lagermodulet i app'en, så vil jeg selvfølgelig tage denne del med.

Hvis jeg var dig, så ville jeg derimod prøve at give Per fra Itnvision et kald eller en mail. De laver rigtig mange integrationer til vores system der fungere rigtig godt, så hvis det stadig har interesse syntes jeg du skulle høre hvad de kan gøre, og hvilke muligheder du har med deres integrationer. :-)

Igen, mange tak for forslaget og håber du kan finde et alternativ gennem vores partnere. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)