[VoresRef]

0
Kære e-conomic,

Forskelige fakturaer, til forskellige kunder, kræver forskellig information.

Vi har derfor oprettet en række tekster under "Vores Ref", som vi kan tilføje fakturaer og ordre alt efter behov.

Problemet er, at denne tekst kun må være 100 tegn, ofte ikke er nok. Jeg har snakket med supporten den eneste alternative løsning de har, er at man skriver teksten ind fast på faktura layoutet og laver et layout pr. tekst. Dette er dog ikke optimalt, da vi så ender med 50´faktura layouts.

Så, mit ønske er, er i gør det muligt, at skrive mere end 100 tegn i VoresRef. 50 tegn ekstra vil gøre en stor forskel. Men 100 til 200 tegn ekstra, ville være at foretrække.

Jeg krydser mine fingre for det er et hurtigt fiks :)

Venligts,

Gitte

 

 

I dag kan man kun sætte 100 tegn ind
spurgt 30 Okt, 2019 i Forslag » Salg af Gittesclausen (180 points)
opdateret 28 Jan af TobiasPinndal

2 Svar

Hej Gitte,

Mange tak for dit forslag. :-)

Jeg forstår godt dit ønske til at få flere tegn i vores ref feltet og vi kan godt prøve at foreslå en udvidelse af dette. Dog vil implementering være afhængig af at der er flere der ønsker det her, da det i sidste ende og vil sinke systemets hastighed med mere data. :-)

Men generelt om situationen, hvorfor vælger i så at udfylde vores ref? Er dette fordi i vil have en fast skabelon og derfor bruger den på denne måde, så i kan indsætte forskellige tekst skabeloner afhængig af faktura. For det findes der umiddelbart andre værktøjer til, med google adds kan man lave forskellige templates, som man meget let kan få ind, i eksempelvis tekst 1. :-)

Eksempel: https://chrome.google.com/webstore/detail/gorgias-templates-email-t/lmcngpkjkplipamgflhioabnhnopeabf?utm_source=chrome-ntp-icon

Derudover så går jeg ud fra at i ikke bruger deres ref (hvor der kan være 255 tegn), er fordi at i så skal oprette det på hver kunde. :-)

Igen, tak for forslaget. Jeg vil meget gerne høre mere om situationen. :-)


Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 1 Nov, 2019 Forslag af TobiasPinndal (8,260 points)
opdateret 1 Nov, 2019 af TobiasPinndal
Hej Tobias,

Tak for svar. Du må meget gerne gå videre med det! Jeg tænker ikke det er en større ting at skulle lave feltet 50-100 tegn længere...

Det du ikke med [DeresRef], af den årsag du selv skriver.

Jeg skal lige forstå. Kan jeg lave templates i Google, som jeg får ind i e-conomic? Det link du har sendt omhandler e-mail skabeloner, men det hjælper mig vel ikke rigtig ifht. at få en tekst ind i [Tekst1]. Med mindre du mener, jeg skal oprette nogle skabeloner, som jeg så skal Copy/past fra. Det bliver noget kludder.

/Gitte
Hej Gitte,

Tak for dit svar. :-)

Efter nærmere drøftelse vil det højst sandsynligt, desværre, ikke det vil blive implementeret, da der er mere fokus på mailflowet, og signaturer og skabeloner hertil. Det kan være at det kan bruges til den tid hvor det vil blive implementeret.

Årsagen til vores ref ikke kan indeholde så mange tegn lige nu, er primært ift. medarbejder rapporten, og oversigten her. Desuden er feltet ikke lavet til at man kan tilføje så meget tekst, så det er nærmere en "fejl" ved deres ref, at man kan tilføje 255 tegn der.

Det jeg mente med den modulet jeg sendte til dig, er et skabelonsværktøj, så man kan skrive eksempelvis sign + tabulator, også ville den skabelon man havde med sin signatur komme frem, men du har ret den virker kun til gmail, mails. Det kan være at der er andre programmer der kan gøre det, men det ved jeg desværre ikke.

Igen, tak for dit forslag og jeg er ked af at vi ikke kunne opfylde dit ønske.
Tak Tobias!

Hvornår regner i med at være klar med en forbedring til mailflowet, signaturer og skabeloner? Det er nemlig også noget vi venter på i længsel :)
Hej Gitte,

Tak for dit svar. :-)

Lige nu er det generelt et ønske fra forum, som vil blive taget op til vurdering i Q1, hvor vi igen vil udvikle flere bruger ønsker. :-)

Jeg ser featuren som en meget relevant ting, og vil derfor tage det med, og håbe på at det kan blive prioriteret højt nok, i forhold til andre ønsker, så vi i samarbejde med udviklerne kan få det implementeret.

Jeg kan se at jeg i min tidligere besked har været lidt for hurtig, til at skrive at det bliver implementeret. Dette er ikke sikkert, da det skal være et ønske der kan gavne en større del af e-conomics kunder, samt den retning som virksomheden ønsker at gå.

Derfor ved jeg desværre ikke om vi kan, eller hvornår vi kan forvente at dette vil blive udviklet, men jeg vil som start tage det med til mødet omkring forløbet i Q1, hvor der vil blive kigget på bruger ønsker.

Hej Gitte, 

Vi er i gang med at kigge på de forslag, som vi vil udvikle i dette kvartal. I den forbindelse er dit forslag desværre ikke en af dem vi kommer til at arbejde. Du skal dog have tak for at byde. Det er altid værdsat. Meget gerne stem på de forslag, der findes herinde: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes. Vi er stadig i gang med at gå listen gennem, men det er herinde fra vi finder de forslag, som skaber mest værdi for alle. 

Rigtig god dag smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 5 Mar Forslag af Jesper Mieritz (89,570 points)