Informizely customer feedback surveys

Kostpris på bestilling i korrekt valuta

+2

Når vi laver bestillinger, bruger vi meget tid på at finde seneste kostpris og omregne den til korrekt valuta ex. Euro - når leverandøren er sat op til at handle i Euro, bør det være muligt for systemet selv at regne ud at bestillingen naturligvis også skal være i Euro.

Jeg er klar over at det er seneste kostpris i DKK som hentes ind - men jeg håber at det kan ændres, når nu systemet godt ved hvilken valuta som skal bruges.

i Forslag » Lagerstyring af (1k points)
status opdateret af

1 Svar

Hej Christian,

Tak for dit forslag. :-)

Grunden til at det er således er fordi kursen kan varierer fra dag til dag, og kostprisen kan kun angives i DKK. Men som du siger, så er det rigtigt at når man vælger varen, på en leverandør der har valutaen EUR, samt den daglige kurs for EUR. Så burde den selv kunne udregne en pris ved at skrive det gennemsnitlige kostpris i DKK, divideret med kursen, så det anslåede beløb kunne komme op.

Dette kan dog have betydning for mange lager, men jeg vil prøve at føre det videre til et udviklingsmøde, for at se på om det kan gøres under bestillinger, uden at ødelægge evt. andre workflows.

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (19.1k points)