Flere faktura modtagere

+1
Jeg blev for et par år siden lovet at man ved afsendelsen af faktura i punkterne CC og Bcc, kunne få en liste over andre e-mail/personer i samme firma, og simpelt klikke på dem. P.t. skal man den lange vej ind i kunde data og finde e-mail adressen, kopiere den og tilbage og indsætte.

Jeg vil blive rigtig glad hvis denne funktion snart bliver implementeret :-)
i Forslag » Salg af (270 points)
status opdateret af

2 Svar

Hej Kim,

Jeg er utrolig ked af at du er blevet lovet noget lign. dit ønske og at det ikke er blevet implementeret endnu. Vi har i den sidste periode gjort en del arbejde for at optimerer hele udviklingsprosessen af bruger ønsker og har samtidig prøvet at følge op på gamle indlæg, hvor det ikke altid har været helt så godt.

Det er et godt forslag,og ved du at du næsten kan implementerer det, uden at gøre brug af nye funktioner? Kan lige prøve at forklare det, og derfra kan du selvfølgelig afgøre om det giver mening for dig. :-) Hvis ikke må du meget gerne skrive tilbage, så vi kan kan tage en overvejelse omkring en måske ny løsning. :-)

Det er sådan at hvis du under kundeopsætning, ikke har flueben i send altid til kundens mailadresse. Så har du mulighed for at tilføje en kontaktperson når du laver en faktura. :-) Denne kontaktperson fremgår af en liste med forskellige mails, som alle fremgår derinde under fakturaen, afhængig af kunden der skal fakturereres. Her kan du altså beslutte hvilken mail der skal have fakturaen (dog kun primært), da den kontaktperson du vælger, bliver den primære kontaktperson.

Hvis dette nu var en privatperson eller speciel køber, og du ved at bogholderiet for firma'et eller den primære mail på kunden, selvfølgelig også skal have mailen. Så kan du oprette endnu en kontaktperson på kunden, der har flueben i modtog altid kopi af faktura, og på den måde altid vil stå cc på fakturaen.

På den måde vil du altså få en specifik mail på fakturaen, og kan evt. have en anden fast mail som cc på kunden. :-)

Håber dette giver nogenlunde mening, og ser frem til at høre om det er en fin alternativ løsning. Ellers må du meget gerne vende tilbage. :-)

TIl en slut, kan jeg se dit forslag her: https://forum.e-conomic.dk/21397/cc-og-bcc-felter-tomme?show=21397#q21397

og som du kan se står forslaget til implementeres ikke.

Men som Jesper også skriver, så er det en del af en plan i en større ændring ved mail flowet, som desværre ikke er blevet gennemført endnu, og derfor er dit ønske desværre heller ikke kommet videre.


Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.5k points)
Det er selvfølgelig en delvis løsning. Så skal jeg "bare" ind og rette på opsætningen i ca. 500 kunder.

Men som jeg forstår ved sidste svar fra for 2 år siden forventede man at implementere løsningen.

Så, skal jeg forstå dit svar nu at det ikke bliver implementeret?
Forslag af (270 points)
Hej Kim,

Det er selvfølgelig noget af en arbejdsproces og jeg kan godt forstå at det skal overvejes grundigt inden det laves om.

Jeg vil ikke mene at det ikke bliver implementeret, da det generelt er en idé til hele optimeringen af faktura flow processen som skal optimeres. .

Dette er planlagt som en samlet proces hvor alle de forslag til faktura flow delen bliver taget i overvejelse, såsom faste eller variable cc og bcc, mulighed for flere dynamiske felter, samt mulighed for at have flere sprog og flere skabeloner man kan vælge mellem. Som du kan se har der været mange forslag og der er mange flere. Projektet er noget vi ønsker at realisere, men gennem længere tid, har andre projekter og ønsker været prioriteret højere, da vi får rigtig mange ønsker bliver vi nødt til at vælge nogle ud frem for andre, og dette større projekt er derfor blevet udskudt.

Dit forslag står til overvejelse og vil komme med i diskussionen omkring en et optimeret fakturaflow. :-)