forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

IN BOX

0
Jeg har for nogen tid siden klaget over jeres opdatering af inbox, hvor leverandørnavnet ikke mere kommer automatisk i tekst feltet.  Det er en irreterende forringelse som lige pludselig er sket, således man til alle fakturaer skal skrive leverandørnavn i tekst feltet.   Er der ingen planer om at rette op på denne forringelse i smart inbox
spurgt 25 Sep, 2019 i Spørgsmål » Indscanning af Internetbogholderen (580 points)

1 Svar

hej med dig

Vi har ganske rigtigt haft en bug i programmet, det gjorde at den faste tekst fra leverandørens stamkort ikke blev overført til posteringer i inboxen, denne fejl er rettet i dag :)

Hvis du oplever andre fejl er du meget velkommen til at kontakte supporten på telefon eller chat, så får du hurtigere svar end på forum, som ikke er bemandet fuld tid :)

Rigtig god weekend.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 27 Sep, 2019 Spørgsmål af Tabita TopGun (11,880 points)
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”