Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Lagernodul og indscannede bilag

0
Hej

Undre mig over at det skal være så besværligt at bogføre leverandørfakturaer i lagermodulet, når de bilag der skal bogføres ligger i indscanningsmodulet.

Hvorfor er det ikke integreret som en mulighed i bogføring af indscannede bilag ?

Håber virkelig det bliver en mulighed i den nye kassekladde eller i det nye indscanningsmodul som i efterhånden har lovet ville kommet de sidste par år (mon det er på vej?)

Når man sidder med flere hundrede af denne type bilag om måneden er det virkelig besværligt at få bogført og burde kunne gøres på en smartere måde.

Hilsen
Lone
Netaccounting.dk
i Forslag » Lagerstyring af (1.3k points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej Lone,

Hvis jeg kan forstå dig ret, så vil du når du laver en leverandør faktura have det indscanede bilag synligt - eller hvordan skal det forstås?

Der sker flere ting for indscanning det næste stykke tid. I denne måned vil vi lancerer en langt bedre indscanning, således at vi understøtter langt flere formater (der findes mange former for PDF). I den nye kassekladde vil det også blive muligt at bogføre indscannede bilag på en væsentligt anderledes måde end i dag. Vi har stadig testere i den nye kassekladde, og jeg er lidt i tvivl om hvornår indscaninng bliver en mulighed. Jeg tror dog ikke der går meget mere end et par måneder.

Jeg ved ikke om du kender, til nogle af disse faktura behandlings integrationer som kan hjælpe med at aflæse disse bilag? Se mere om det her under Fakturabehandling - http://www.e-conomic.dk/apps/fakturaer

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)