forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Søgning i lagermodul

0
Jeg sidder og er ved at overføre vores gamle varedatabase. I denne kunne man søge i hvilken som helst af felterne. Dette lader ikke til at være tilfældet i e-conomic?
 
Vi har hårdt brug for at kunne søge efter vare via feltet ?beskrivelse?
Vi arbejder med såvel vores egne, leverandørens og kundens stregkoder (Vores største kunde kræver dette), men der er kun mulighed for at have et lagernummer tilknyttet hver vare, derfor ønsker vi at anvende beskrivelsesfeltet til de øvrige varenr., men hvis vi ikke kan søge i feltet giver det jo ikke mening.
Samme problem gør sig gældende ved feltet ?stregkode?. Vi ville jo også gerne kunne søge på stregkoder.

Opsummeret ønsker vi mulighed for at lave søgninger i alle varekartotekets felter, samt muligheden for at have flere varenumre tilknyttet samme vare.
spurgt 3 Jan, 2011 i Forslag » Lager af Pemaje (170 points)
gen-kategoriseret 9 Okt, 2012 af frederiknielsen

1 Svar

Hej,

Dette vil helt klart blive en mulighed i e-conomic. Det vil være en funktion i forbindelse med den nye brugergrænseflade, som har længere udsigter. Cowboy tricket er at sige fanebladet indstillinger og eksporter data og her vælge varekartoteket. Så kan du søge på en lang række felter.

Steffen Ekelund

Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere
 

besvaret 14 Jan, 2011 Forslag af Steffen E (151,510 points)
overvejes× 106
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”