Informizely customer feedback surveys
Se de seneste forbedringer
Søgning i lagermodul

0
Jeg sidder og er ved at overføre vores gamle varedatabase. I denne kunne man søge i hvilken som helst af felterne. Dette lader ikke til at være tilfældet i e-conomic?
 
Vi har hårdt brug for at kunne søge efter vare via feltet ?beskrivelse?
Vi arbejder med såvel vores egne, leverandørens og kundens stregkoder (Vores største kunde kræver dette), men der er kun mulighed for at have et lagernummer tilknyttet hver vare, derfor ønsker vi at anvende beskrivelsesfeltet til de øvrige varenr., men hvis vi ikke kan søge i feltet giver det jo ikke mening.
Samme problem gør sig gældende ved feltet ?stregkode?. Vi ville jo også gerne kunne søge på stregkoder.

Opsummeret ønsker vi mulighed for at lave søgninger i alle varekartotekets felter, samt muligheden for at have flere varenumre tilknyttet samme vare.
i Forslag » Lagerstyring af (170 points)
gen-kategoriseret af

1 Svar

Hej,

Dette vil helt klart blive en mulighed i e-conomic. Det vil være en funktion i forbindelse med den nye brugergrænseflade, som har længere udsigter. Cowboy tricket er at sige fanebladet indstillinger og eksporter data og her vælge varekartoteket. Så kan du søge på en lang række felter.

<p>     <strong>Steffen Ekelund</strong></p> <p>     <li>     <strong><img alt="" src=" style="width: 200px; height: 49px; " /></strong></p> <p> Sidder du af og til og er i tvivl om, hvordan du skal bogføre? <a href="http://forum.e-conomic.dk/bogfoeringshjaelp/"><strong> - Klik her og spørg tusindvis af andre e-conomic brugere</strong></a><br />     &nbsp;</p> <ul>     <li>         <a href="http://www.e-conomic.dk/support">e-conomic support</a>&nbsp;- &nbsp;Din vej til vores support</li>     <li>         <a href="http://wiki.e-conomic.dk/">e-copedia</a>&nbsp;- Opslagsværk om e-conomic</li>     <li>         <a href="http://blog.e-conomic.dk/">e-conomic blog</a>&nbsp;- Hold dig opdateret</li> </ul>
Forslag af (152k points)