forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Arkiv indscanning

0

Jeg bruger indscanningsarkivet til kontoudtog fra banken, og jeg har lavet en kategori for hver konto. Men det bliver mere og mere besværligt at finde det seneste kontoudtog, for e-conomic lægger det seneste i bunden og ikke i toppen, og så vidt jeg kan se, kan man ikke lave underkategorier. Så det kunne være rigtig rart, hvis man for  det første kunne vende rækkefølgen, og for det andet kunne lave underkategorier.

spurgt 2 Aug, 2019 i Forslag » Indscanning af LoneBr (150 points)

2 Svar

Hvis du bruger Bankafstemning i e-conmomic, har du så brug for et arkiv ved siden af?

Bankafstemning og elektronisk betaling er noget af det bedste i e-conomic, og det sparer mange timers arbejde!
besvaret 4 Aug, 2019 Forslag af Erik Jensen (24,970 points)
Det er rart at have et samlet udskrift for måneden, men især er tekstfeltet i bankafstemningen ikke er langt nok. Så jeg kan ikke indlæse bankkontoudtoget med meddelelser, men må gøre det uden. Og så skal jeg jo bruge meddelelserne fra bankkontoudtoget, for at få de informationer, jeg skal bruge. Så ja, jeg har brug for et arkiv ved siden af.

Mange andre steder i e-conomic kan man vende rækkefølgen, så det undrer mig egentlig, at man ikke kan det i arkivet.

Hej Lone og tak for dit forslag,

Jeg tror allerede du kan dette i dag. Se her: 

Dette billede er fra Inbox'en, som finde oppe til højre ved siden af søgefeltet. Her kan du sortere de enkelte kategorier efter blandt andet dato. Alle de bilag du allerede finder i indscanning vil også kunne findes her.

Hvordan vil det virke for dig?

Det skal lige siges, at jeg har det nye design og du derfor ikke med sikkerhed vil opleve dette endnu. Det er noget vi er begyndt at rulle ud i dag og vil forsætte med løbende at gøre. Derfor er det noget du vil få mulighed for inden længe. 

Spørg meget gerne ind, hvis der skulle være noget. Jeg vil dog vurdere, at dette løser lige præcis den udfordring du efterspørger smiley


Venlig hilsen/Best regards

 

Jesper Mieritz

Knowledge Manager, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 8 Aug, 2019 Forslag af Jesper Mieritz (87,970 points)
overvejes× 112
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”