Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Lagermodul - ønsker til oprettelse af bestilling

0

 

Et simpelt ønske i lagermodulet. 

 

 

i Forslag » Lagerstyring af (150 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Hej Niels,

Mange tak for dit forslag. :-)

Det er helt rigtigt at man ikke har mulighed for, når det gælder bestillinger, så det vil jeg foreslå til næste opdatering. Grunden tror jeg umiddelbart blot at der ikke er tænkt over det. :-)

Den anden del med at systemet automatisk kan se hvilke vare der er koblet op på bestemte leverandører vil jeg også prøve at foreslå, men det ville være en større ændring, for det ville så kræve at man skal sætte det op på den bestemte leverandør, det vil sige en lidt større ændring og en større opsætning, men jeg vil meget gerne nævne det, for at se om man evt. kan tilføje det på den specifikke leverandør, der hvor man også særskilt kan tilføje leverandørens specifikke varenr. :-)

Igen, tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)

Hej Niels, 

Vi er i gang med at kigge på de forslag, som vi vil udviklet i dette kvartal. I den forbindelse er dit forslag desværre ikke en af dem vi kommer til at arbejde. Du skal dog have tak for at byde ind. Det er altid værdsat. Meget gerne stem på de forslag, der findes herinde: https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes. Vi er stadig i gang med at gå listen gennem, men det er herinde fra vi finder de forslag, som skaber mest værdi for alle. 


Med venlig hilsen Jesper Mieritz  
Forslag af 🔒 (102k points)
Hej Niels, jeg vil foreslå dig at kigge på Warehouze.io - Det kan det du efterspørger, og spiller godt sammen med e-conomic.

Vh. Rasmus fra Warehouze
Forslag af (180 points)