Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Hovedprojekt på afsluttet projekter

0

Hej

 

Jeg har tidligere kontaktet Jer vedr. følgende problemstilling.

Er det virkelig ikke muligt at hovedprojektet kan forblive en del af visningen, når et underprojekt afsluttes?

 

Jeg benytter det når jeg laver løn, for at føre denne på projekterne.

Men når et projekt afsluttes, så kan jeg ikke se NOGEN steder, hvilket hovedprojekt det har været tilknyttet.

 

I har fået lavet mit første ønske, om at ”projekt” bliver vist på kassekladden ligesom afdeling, så derfor tænker jeg at I nok også kan få hovedprojektet til at figurere på afsluttet projekter – eller få afsluttet projekter til at være i visning, når man kigger på hovedprojekterne overordnet.

 

Hvis det ikke giver mening hvad jeg skriver, så ring.

 

God dag.

 

Med venlig hilsen

Rikke Hartsø

Tlf. 30 86 45 67

 

Jens Stobbe A/S

Merløsevej 10

4296 Nyrup

Tlf.    4116 9292

CVR. 38772074

i Forslag » Projektstyring af (140 points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

Hej Jens,

Tak for dit forslag. :-)

Som jeg kan forstå har du allerede været i kontakt med supporten og hørt om muligheden for at skrive noter på jeres projekter, og på den måde skrive hvilket hovedprojekt det tilhører.

Jeg vil selvfølgelig tage den anden mulighed videre til udviklerne, da det er relevant at få vist hvilket hovedprojekt som er tilknyttet/ har været tilknyttet til det afsluttede underprojekt. :-)

Igen, mange tak for dit forslag. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
Hej Rikke

Vi har vendt dit forslag og er blevet enige om ikke at implementere dette, da det heller ikke ser ud til at andre kunder har ønsker om dette.

Håber du kan bruge Tobias forslag

Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)