forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

Mulighed for at kunne vælge varebeskrivelse under "Tekstforslag til fakturalinjer:"

+2
I salg -> opsætning -> kundeopsætning ->  kan man vælge under "Tekstforslag til fakturalinjer:" vælge enden "Varenavn" eller "Varenavn og beskrivelse" - jeg vil gerne have tilføjet muligheden for at kunne vælge "Varebeskrivelse".

Jeg har mange forskellige kunder og skal tit tilpasse teksten, så det er belastende at skulle slette Varenavn hver gang når jeg blot vil have beskrivelsen på fakturalinien.

Det burde ikke tag en programmør mere end 5 minutter...?
spurgt 18 Jul i Forslag » Fakturalayout af Chris Hindenburg (230 points)
status opdateret 30 Jul af TobiasPinndal

1 Svar

Hej Chris,

Mange tak for dit forslag. :-)

Det giver rigtig god mening og jeg vil derfor tage det med videre til udviklerne, så de kan se på det til næste opdatering. :-)

Dog kan jeg allerede anbefale nu, at gå under salg - opsætning - design og layout - skabeloner (udfra den gældende skabelonsamling) - layout (udfra faktura) - også kolonner og vælge at den skal skjule varenavnet, men vise varebeskrivelsen/beskrivelsen, så få du altid kun vist beskrivelsen på fakturaen og ikke navnet. :-) Håber dette også kan løse det.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 26 Jul Forslag af TobiasPinndal (4,120 points)
overvejes× 120
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”