forum

Debat om e-conomic regnskabsprogram

SmartInbox: Lad zoom'et forblive selvom musen flyttes til indtastning i felterne

0
Hej Eco

Når man i SmartInbox kører forstørrelses-glasset hen over et ønsket punkt for at kunne se købs-fakturaen, så forsvinder det "ind-zommede", når man flytter musen over for at taste værdien ind i felterne til venstre. Det gør, at man ikke kan bruge det til noget og man skal selv huske værdier (eller flytte musen frem og tilbage flere gange).

Og det er samtidigt med, at Smart Inbox stadig er utrolig dårlig til at trække værdierne ud af købs-fakturaerne, så man stadig - trods opgradering til det nye Smart Inbox - skal taste hovedparten ind selv selvom der er tale om gode faktura-pdf'er fra store danske firmaer.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

spurgt 18 Jul i Forslag » Indscanning af Jens Kirk (7,880 points)
Meget hørt! Den første zoom funktion var bedre end den nuværende men som Jens nævner, så er den ret ringe den nuværende zoom funktion

1 Svar

 
Bedste svar
Hej Jens,

Tusind tak for dit forslag, jeg har bemærket at du i forvejen har delt en del forslag med os på vores info mail, jeg vil dog fremover anbefale at du lægger dem ind her, da vi både kan følge op på dem, samt vende tilbage ift. spørgsmål, test og andet. :-)

Første forslag er vi allerede bekendt med, da vi har fået flere henvendelser på dette, jeg vil derfor tage det videre til udviklerne til næste opdatering. :-)

Andet forslag eller forbedring er noget vi er klar over. Vi har prøvet at optimere algoritmen der læser bilagene, men det fungerer stadig ikke 100% på alle bilag, men du må meget gerne sende bilaget til info@e-conomic.dk og skriver i emne feltet at det skal videresendes til Jesper Mieritz til test, så vi måske kan få det testet dit bilag til fremtidig brug. :-)

Igen, tak for dine forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
besvaret 26 Jul Forslag af TobiasPinndal (2,640 points)
valgt som bedste svar 26 Jul af Jens Kirk
i gang× 6
Vi sætter stor pris på alle de forslag vi løbende får ind, og vi gør hvad vi kan, for at få implementeret så mange som muligt.

Når vi udvælger, hvilke forslag der skal udvikles og implementeres, sker det ved prioritering efter hvilke der giver størst værdi for flest brugere, samt afstemning blandt brugerne. Et forslag er altså ikke garanteret udvikling og kan således blive fravalgt i processen. Med andre ord; DIN mening tæller!

Når vi modtager et forslag sker der følgende:
  • Forslaget gennemlæses, besvares og tagges med “Overvejes”
  • Forslaget er nu klar til at modtage stemmer fra andre brugere
  • Der tages stilling til, om forslaget bliver udført og det tagges derefter som “Planlagt”