Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Smart Inbox: Skabe en gen-indlæs knap så købs-fakturaer kan blive Indlæst igen

+1
Hej Eco

Hvis der sker systemfejl (som vi lige oplevede fra overgangen til det nye Smart Inbox) samt hvis man kommer til at tømme felterne ved en fejl, så kunne det være rart med en Gen-indlæs knap i Smart Inbox, som hev informationerne ud af købs-fakturaen igen.

<p>     Med venlig hilsen</p> <p>     <strong>Jens Kirk</strong></p> <p>  <strong>Webkonsulenterne</strong></p> <p>     <strong><img target="_blank" alt="" src=" style="width: auto; height: 49px; " /></strong></p> <ul> <li>         Web: <a href="https://www.webkonsulenter.dk">www.webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Email: <a href="mailto:jens@webkonsulenter.dk">jens@webkonsulenter.dk</a></li>     <li>         Telefon: 54625421 (tast 4 for Jens)</li>     <li>         CVR nr: 29351236     </li> </ul>
i Forslag » Bilagshåndtering af (8.1k points)
status opdateret af 🔒

2 Svar

hej Jens

Tak for din feedback,  det er værdsat at flittige brugere som dig kommer med input.

Det er træls når der er systemfejl og det påvirker både os og jer, heldigvis er det ikke så tit det sker når man ser på det store billede.

Jeg vil gerne forespørge om muligheden for en genindlæs-funktion, når vi har vores næste featuresprint i september, så må vi se om det er noget der nemt kan laves.
Forslag af 🔒 (55.9k points)
Hej.

Nu er Smart Inbox gennemtestet og det er stadig et ønske at man skal kunne genaflæse et bilag. Eksempel: Nogle leverandører sender mange fakturaer i samme mail nogle gange som en pdf fil. Det opdager man nogle gange i inboxen når man gennemgår denne og så opsplitter man bilagene i enkelt bilag og måske skal samle igen - her ville det være rart at man kunne genaflæse bilaget.
hej Hanne (og Jens).

Jeg kan godt se at det kunne være en fordel at man kunne genaflæse side 1, som har hentet data fra sidste side i det samlede dokument. For de øvrige sider aflæses ganske fint når dokumentet skilles ad, men første side betragtes som aflæst selvom data reelt er hentet fra den sidste side.

Jeg lægger forslaget tilbage i ønskebrønden og så kan vi tage det op til endelig vurdering igen når vi udvælger ideer til udvikling næste kvartal.

mvh Tabita
hej Hanne (og Jens).

Vi har får virkelig mange gode forslag og vi har lavet en kritisk gennemgang af forslagene i Ønskebrønden for at finde de forslag som er allerbedst.

Ideen er god, det har dog ikke fået så stor opbakning på trods af at det har ligget i Ønskebrønden af flere omgange, så vi går ikke videre med i det i denne omgang.

Vi arbejder dog løbende på forbedringer til Smart Inbox, så håbet om en ændring er aldrig helt slukket ;)

mvh Tabita
hej Jens

Dit forslag har ligget på forum nogle måneder uden at andre har givet udtryk for samme ønske, og da vi har mange andre ønsker til forbedring af smart inbox og andre funktioner i e-conomic så går vi ikke videre med dette i denne omgang.

Tak for dit feedback, det er meget værdsat og du må endelig dele dine gode ideer med os en anden gang.
Forslag af 🔒 (55.9k points)