Forbedring af Genbestilling

0
Under Rapporter, Lager, Genbestilling

Her kan man vælge "Vis kun varer under minimumlager". Det er en fin feature, men den medtager også de varer, hvor der allerede er foretaget bestillinger.

Det bør ændres, således at hvis "lagerbeholdning" + "Bestilt" overstiger minimumlager, så skal det udelades af rapporten.
lukket med noten: Vil ikke være optimalt for alle kunder
i Forslag » Lagerstyring af (120 points)
lukket af

1 Svar

Hej og mange tak for dit forslag. :-)

Genbestillings rapporten er lavet til at få overblikket over hvilke vare som man mangler at bestille, så det ville derfor give mening at hvis man har lavet bestillingen, så vil varen forsvinde fra denne rapport, som du skriver. Man ville desværre miste overblikket over, hvor mange vare man så har bestilt i denne rapport, som man kan sammenligne med dem i ordre. Hvis man derfor har flere ordre end man har i bestilling vil det derfor stadig være godt at man kunne se dette ved genbestillings rapporten.

Vil stadig indrømme at funktionen er ny og dit forslag er slet ikke blevet tænkt med i det, så vil selvfølgelig nævne det til næste udviklermøde, for at genoverveje evt. ændringer.

Indtil nu, kan du i stedet sorterer din genbestillings rapport efter "allerede bestilte" vare, ved at trykke på overskriftkolonnen, så du kan få vist alle dem, hvor der er 0 i bestilling, øverst og derefter dem der kun er bestilt få af. Dette kan give et bedre overblik, hvis i har mange vare. :-)

Igen, tak for dit forslag. :-)

Venlig hilsen/Best regards

 

Tobias Pinndal

Forum Expert, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (13.5k points)