Informizely customer feedback surveys

Ean faktura mister oplysninger ved konvertering til billedfil

+3

Vi oplever desværre at fakturaer der vises korrekt når de modtages via EAN mister oplysninger i højre side når de konverteres til billedfiler i kassekladden.


Det gør projektkontering utroligt tidskrævende da jeg så selv skal ind og beregne linje totalen inden jeg kan kontere materialer på de enkelte projekter.

Top og bund af fakturaen gemmes korrekt på billedet i kassekladden.

i Spørgsmål » Bilagshåndtering af (630 points)
status opdateret af 🔒

1 Svar

Hej Astrid

Tak for din feedback.

Vi er blevet gjort opmærksomme på problemet, det skyldes at EAN fakturaen ikke er et billede og skal konverteres i e-conomic når det gemmes i kassekladden.

Jeg vil gerne tage dit feedback med til vores næste featuresprint i september i håb om at vi der har mulighed for at lave en ændring der gør at du kan se hele bilaget i kassekladden.

<p dir="ltr">Med venlig hilsen</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tabita Edith Lorenzen</b></p> <p dir="ltr">Wow Hero & TopGun, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src=" width="258" height="27" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Gærtorvet 1-5, 1799 K&oslash;benhavn V</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Kig forbi Ønskebrøden, hvor du finder de forslag vi i øjeblikket overvejer:  <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Giv din stemme til de forslag som vil gøre din hverdag nemmere og smartere! </a></p>
Spørgsmål af 🔒 (54.0k points)