Informizely customer feedback surveys




Se de seneste forbedringer




Rabat til hver ordre

+2
hej,

Jeg er irriteret over at man ikke kan give rabat på hele ordren med et klick, man skal jo lige nu ind og redigere hver varer i fakturaen/tilbuddet og også ordre bekræfelsen for at give dem den rabat vi gerne vil give.

vi giver rabat for hvor meget vores kunder køber, så har brug for en knap hvor man kan markere at hele ordren skal have et bestemt antal rabat man gerne vil give. Altså hvor man indikerer at alle varerne skal have f. eks 10% rabat på ordren..isteden for at gå ind og redigere hver varer for at give den rabat man gerne vil give...

det ville gøre det meget simplere og hurtigere!

MVH Arnannguaq Thiessen
i Forslag » Salg af (250 points)
status opdateret af 🔒

3 Svar

Det er en god ide!

Evt. lig det op under "andre muligheder" så man kan markere alle eller nogen af linierne og give dem rabat på en gang!

Jeg har ofte sager hvor hver tredje eller fjerde linie skal have rabat, og resten ikke skal. Der ville denne funktion være mega nyttig.
Forslag af (420 points)

Hej Arnannguaq 

Tak for dit indlæg.

Det du kan gøre er at oprette en vare som hedder Rabat og så tilføje den på ordren/fakturaen med rabatbeløbet inden du sender den.

Håber dette kan løse dine udfordringer med rabatter

Rigtig god weekend til dig


Hilsen Susan Jensen
Forslag af 🔒 (38.5k points)
Hej Susan

 

det løser ikke udfordringen, med forskellige rabat satser på forskellige produkter, vi mangler en mulighed for at taste rabat direkte på  hver linje uden at skulle åbne hver linje

Hej Johnny

Jeg kan nu se at dette faktisk er noget vi har på skrivebordet til vores udviklere. Jeg henviser her til min kollegas svar til en af vores andre kunder.

https://forum.e-conomic.dk/30559/rabat-samt-nemmere-ordre-handtering

Hej Arnannguaq,

Jeg kan med glæde meddele at dit forslag er kommet igennem, det burde nu være muligt at give en samlet rabat i % på ordre. :-)

Måden du gør det på er at gå ind i din Ordre - marker de ordrelinjer du vil opdatere rabatten på - klik på Andre muligheder - Samlet rabat - indtast den ønskede procent. Voila så er din rabat opdateret.

Håber du kan bruge det. :-)

<p dir="ltr">Venlig hilsen/Best regards</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><b>Tobias Pinndal</b></p> <p dir="ltr">Forum Expert, Planet WOW</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr"><img src="https://lh5.googleusercontent.com/hrnp-6mSv9FjXR7Z9qC9V8smag2NdSn4X3nP5u90IYb8msZERqwArSvBAAEmGxK34gDO90ga75iFVLu67QqOpiYgEjsfxUYRzwkFIyi0pOGEkcp5puyfytE04gfry96KwFPHWeA7" width="180" height="38" /></p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> <p dir="ltr">e-conomic er et produkt fra</p> <p dir="ltr">Visma e-conomic A/S</p> <p dir="ltr">Langebrogade 1, 1411 K&oslash;benhavn K</p> <p dir="ltr">CVR-nummer: 29403473</p> <p dir="ltr"><strong>&nbsp;</strong></p> Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer. <br>- <a href="https://forum.e-conomic.dk/tag/overvejes"> Hop herind og stem på de forslag du er enig i! </a></p>
Forslag af 🔒 (20.4k points)
opdateret af 🔒