Smart Inbox: Mangler underretning ved modtagelse af EAN fakturaer

+3
Vi mangler stadig en underretning, når der kommer en EAN faktura ind. Vi får intet at vide om, at en leverandør har sendt en EAN-faktura. Vi skal selv ind og se efter i Indbox, men problemet er, at der kan det let drukne i andre købs-fakturaer, hvis man ikke lige har fået bogført uptodate. Og så får man bare en sur henvendelse fra en god leverandør om manglede betaling. Så vi er gået væk fra EAN igen.

Med venlig hilsen

Jens Kirk

Webkonsulenterne

lukket
i Forslag » Bilagshåndtering af (8k points)

1 Svar

 
Bedste svar
hej Jens

Dejligt at du bruger Smart Inbox, men også ærgerligt at du ikke synes workflowet er optimalt for jer, så I har måtte droppe at bruge EAN.

Dit forslag om notifikationer giver god mening. Vi har allerede på tegnebrættet, at der skal være flere notifikationer i e-conomic og i den forbindelse vil det bestemt give mening også at inkludere en notifikation om at der kommer nye fakturaer ind via EAN.

Tidsperspektivet for dit ønske er nok Q1 næste år, da vi har en masse andre spændende funktioner der skal på plads før vi kan udvikle dette.

Venlig hilsen/Best regards

 

Tabita Edith Lorenzen

Wow Hero & TopGun, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

 

Hvis du gerne vil have indflydelse på de næste forbedringer, så er du velkommen til at besøge vores liste over forslag vi på nuværende tidspunkt overvejer.
- Hop herind og stem på de forslag du er enig i!
Forslag af (18.8k points)
valgt som bedste svar af
Lyder godt :-)