Vareleverandørfakturaer - Nyt lay-out

+1
I har inden for de seneste par uger introduceret en lay-out opdatering af brugerfladen i e-conomic. Det nye lay-out er som sådan fint, men har dog medført at en funktion, som vi fandt utroligt nyttig, er frafaldet.

Problemet opstår i behandlingen af leverandørfakturaer i lagermodulet. Her kunne man tidligere indlæse store mængder bilag, det kan man sådan set stadig, og når man så skulle vedhæfte bilagene, kunne man, ved at holde musen over et indlæst bilag, se det i forstørret udgave. Denne funktion er nu frafaldet og man kan kun se fakturanummeret, når man placere musen på et bilag.

Vi indlæser dagligt store mængder bilag i forskellige valuta, her sker der af og til afrundingsfejl, som skal rettes, for at sikre korrekt bankafstemning. I denne proces var funktionen med forstørrelse af indlæste bilag utroligt hjælpsom. Vi håber derfor at i vil kigge på at genindføre denne funktion så hurtigt som muligt.
i Forslag » Lagerstyring af (130 points)

1 Svar

Hej Tobias

Tak for dit indlæg.

Vi har fået rigtig mange tilbagemeldinger om lige netop det problem med, at man ikke kan se det vedhæftede bilag mere når man holder musen over.

Det er noget vi bestemt vil tage op til vores næste workshop med vores udviklere i september måned og muligvis før.

Det er rigtig godt at du giver denne feedback, så mange tak for det. Det var ikke noget vi umiddelbart var opmærksomme på.

Jeg vedhæfter også herunder en anden Forum korrespondance der indeholder samme sag

Rigtig god weekend til dig

 

Indlæg om samme sag


Venlig hilsen/Best regards

 

Susan Jensen

WOW Hero, Planet WOW

 

image

 

e-conomic er et produkt fra

Visma e-conomic A/S

Langebrogade 1, 1411 København K

CVR-nummer: 29403473

Forslag af (30.9k points)
Hvis det er noget i får rigtigt mange tilbagemeldinger på,  så forstår jeg ikke hvorfor vi skal vente helt til september før i forholder jer til problemet (og sikkert meget længere,  inden en løsning er udviklet) - burde i ikke bare gå tilbage til den gamle version, indtil i har løst problemet med den nye?
Hej Helge

Som sagt er vi allerede opmærksomme på udfordringerne i smart inbox og har åbnet tickets til vores teknik allerede. De er i fuld gang med at kigge på det og håber på at få det løst hurtigst muligt